Stylingadvies

Lingerie Styling is speciaal ontwikkeld voor de  erkende speciaalzaak en maakt dat zij je kan helpen aan het perfecte lingeriesetje voor jouw lichaam. In onze speciaalzaak zijn onze verkoopadviseuses erkende Lingerie Styling specialistes, speciaal opgeleid om je te adviseren over de perfecte lingerie, de juiste BH maat en onderhoudstips. 

Erkende speciaalzaak

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel dat staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies dat je krijgt bij de aankoop van je lingerie.

Bel met LinGerie
het perfecte lingeriesetje voor jouw lichaam

Dankzij een persoonlijke lingeriestylingsessie kan elke vrouw de lingerie vinden die haar als gegoten zit. De Lingerie Styliste zorgt ervoor dat je naar buiten stapt met lingerie die voldoet aan 4 criteria: de juiste maat, het juiste design, de juiste snit en het setje waar je van droomde. De speciaal opgeleide Lingerie Styling specialistes geven jou een persoonlijk advies precies op maat. Redenen genoeg dus om eens een bezoek  te brenegen  aan Lingerie te Dronten.

De Lingerie Stylistes worden regelmatig bezocht door een mysterie shopper, om de kwaliteit van het concept te waarborgen.

Aanmelden LinGerie nieuwsbrief

© LinGerie Dronten - Emmeloord

|

desktop versie >

Aanmelden